powrót
ja przez ponad miesiac diety mialam bardzo male spadki, takie -0,2 kg tez sie zalamalam, ale ruszylam cztery litery na fitness, pomoglo :)
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Pytania i porady (27)
odchudzanie 50+
Rozpoczęłam tę nierówną walkę. Ale teraz jest to o wiele trudniejsze. Przypadkowo trafiłam na diet map. Zbilansowana dieta bardzo mi odpowiada. Potrzebuję jednak wsparcia, bo waga ruszyła na początku, zatrzymala się i stoi jak zaklęta. Trzy tygodnie i tylko 1,7 kg do tyłu, a może aż ?
Odpowiedzi (3)
Środa, 17 września 2014 | 22:03:32 aldorix pisze:
Rozpoczęłam tę nierówną walkę. Ale teraz jest to o wiele trudniejsze. Przypadkowo trafiłam na diet map. Zbilansowana dieta bardzo mi odpowiada. Potrzebuję jednak wsparcia, bo waga ruszyła na początku, zatrzymala się i stoi jak zaklęta. Trzy tygodnie i tylko 1,7 kg do tyłu, a może aż ?
to podobno normalne, za waga stajeRozpoczęłam tę nierówną walkę. Ale teraz jest to o wiele trudniejsze. Przypadkowo trafiłam na diet map. Zbilansowana dieta bardzo mi odpowiada. Potrzebuję jednak wsparcia, bo waga ruszyła na początku, zatrzymala się i stoi jak zaklęta. Trzy tygodnie i tylko 1,7 kg do tyłu, a może aż ?
ja przez ponad miesiac diety mialam bardzo male spadki, takie -0,2 kg tez sie zalamalam, ale ruszylam cztery litery na fitness, pomoglo :)
waga zawsze stanie, metabolizm sie przyzwyczaja do mniejszej liczby kalorii
mi pomogło jak odrobinę zwięszyłam biało w diecie (jadłam więcej kurczaka i mniej ryżu, albo jogurt na deser, bez owoców) ale to krótkoterminowe rozwiązanie, bo potem brakuje witaminek z owoców i chętnie isę wraca do normalnej diety
poki co waga stoi w miejscu i nie drga, ale jest w normie :)
mi pomogło jak odrobinę zwięszyłam biało w diecie (jadłam więcej kurczaka i mniej ryżu, albo jogurt na deser, bez owoców) ale to krótkoterminowe rozwiązanie, bo potem brakuje witaminek z owoców i chętnie isę wraca do normalnej diety
poki co waga stoi w miejscu i nie drga, ale jest w normie :)
Zaloguj się aby dodać post.