powrót
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Diety DietMap (20)
wygodna czy tania?
Chcę spędzać jak najmniej czasu w kuchni i nie wydać milionów na zdrowe jedzenie. Ważna jest też dla mnie dostepność produktów by zawsze, nawet będąc na mieście, móc znaleźć coś odpowiedniego do zjedzenia.
Jaka dieta będzie lepsza? tania czy wygodna?
Jaka dieta będzie lepsza? tania czy wygodna?
Odpowiedzi (8)
Dzień dobry,
W związku z postawionymi powyżej kryteriami proponuję dietę wygodną. Jest ona skontrowana z założeniem ograniczenia tygodniowej liczby produktów spożywczych. Dodatkowo w ramach tygodniowej diety występują powtarzalne posiłki tylko w miksie, a obiady wg diety gotuje Pani an dwa dni. Poza tym naszym odgórnym celem jest korzystanie z lokalnych sezonowych produktów, dzięki czemu ich dostępność nie stanowi problemu. Przepisy są łatwe i stosunkowo mało czasochłonne. Zapraszam więc do zapoznania się z dietą wygodną.
W związku z postawionymi powyżej kryteriami proponuję dietę wygodną. Jest ona skontrowana z założeniem ograniczenia tygodniowej liczby produktów spożywczych. Dodatkowo w ramach tygodniowej diety występują powtarzalne posiłki tylko w miksie, a obiady wg diety gotuje Pani an dwa dni. Poza tym naszym odgórnym celem jest korzystanie z lokalnych sezonowych produktów, dzięki czemu ich dostępność nie stanowi problemu. Przepisy są łatwe i stosunkowo mało czasochłonne. Zapraszam więc do zapoznania się z dietą wygodną.
Mam nadzieję, że moja wypowiedź będzie dla Pani wystarczająca. W razie jakichkolwiek wątpliwości zachęcam do kontaktu.
Pozdrawiam serdecznie:
Anna Kowalczyk
Ja korzystam z diety taniej i jestem bardzo zadowolona. Jest także wygodna, często gotuję właśnie na dwa dni, produkty są naprawdę ogólnodostępne. Jeżeli chodzi o czasochłonność to zrobienie obiadu zajmuje ok 30 min max 40 min, więc czasu dużo nie potrzeba. W dodatku domownicy także korzystają z tych dań, smakują im, jednak dla zwiększenia kaloryczności zjadają większe porcje. Mogę ją naprawdę polecić.
Witam serdecznie,
bardzo nam miło, że nasz program tak świetnie wkomponował się w codzienne życie nie tylko Pani ale także i domowników. Świetnie opisała Pani założenia naszej diety wygodnej. Nauka zdrowych nawyków żywieniowych to dla nas priorytet, a cel ten tym bardziej cieszy i motywuje, gdy nasi użytkownicy są z tych starań zadowolnieni. Trzymamy kciuki za dalsze postępy! :)
bardzo nam miło, że nasz program tak świetnie wkomponował się w codzienne życie nie tylko Pani ale także i domowników. Świetnie opisała Pani założenia naszej diety wygodnej. Nauka zdrowych nawyków żywieniowych to dla nas priorytet, a cel ten tym bardziej cieszy i motywuje, gdy nasi użytkownicy są z tych starań zadowolnieni. Trzymamy kciuki za dalsze postępy! :)
Pozdrawiam serdecznie:
Anna Kowalczyk
Dzień dobry,
po zakupie abonamentu dieta ta dostępna jest do wyboru wraz z innymi planami żywieniowymi. Dieta tania jest zaś a1ternatywą dla drogich i skomplikowanych planów żywieniowych. Menu jest układane w podobnej formie jak w diecie wygodnej, dodatkowo wzbogacone o niedrogie produkty spożywcze. Posiłki są proste i szybkie w przygotowaniu, dlatego warto bliżej zainteresować się tą dietą.
W razie dodatkowych pytań, chętnie udzielę niezbędnych informacji.
Pozdrawiam,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
po zakupie abonamentu dieta ta dostępna jest do wyboru wraz z innymi planami żywieniowymi. Dieta tania jest zaś a1ternatywą dla drogich i skomplikowanych planów żywieniowych. Menu jest układane w podobnej formie jak w diecie wygodnej, dodatkowo wzbogacone o niedrogie produkty spożywcze. Posiłki są proste i szybkie w przygotowaniu, dlatego warto bliżej zainteresować się tą dietą.
W razie dodatkowych pytań, chętnie udzielę niezbędnych informacji.
Pozdrawiam,
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Zaloguj się aby dodać post.