powrót
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Sukcesy i porażki (6)
za duże posiłki?
Witam, jstem na diecie wprawdzie dopiero drugi dzień, ale niepokoi mnie jedna rzecz... otóź wybrałam diete zbilansowana i wygenerowano mi ok 1400-1500 kcal dziennie. Wszystko wydaje sie ok, posiłki spoko pod wzgledem doboru produktow podobnie jak gotuje normalnie. Jestem osoba srednio aktywna fizycznie 4-5 razy w tyg zajeica fitness/bieganie/rower. Jak sie okazało posiłki są dla mnie za duże, wczoraj nie dałam rady zjesc kolacji , dzisiaj z całej kolacji zjadłam tylko grejpfruta (nie dałabym rady zjesc zapienakni warzywnej), co mam zrobic w zwiazku z tym? czy moge sama zmniejszyc porcje? dziekuje za jakakolwiek pomoc, pozdrawiam !
Odpowiedzi (3)
Witam!
A ja zaczynam dietę od jutra. Zastanawia mnie jednak czy nie jest tam za mała kaloryczność produktów. Wiem, że nie powinno się drastycznie obniżać kaloryczności "żeby schudnąć trzeba jeść" dlatego zastanawiam się czy wszystko z moją dietą w porządku.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
A ja zaczynam dietę od jutra. Zastanawia mnie jednak czy nie jest tam za mała kaloryczność produktów. Wiem, że nie powinno się drastycznie obniżać kaloryczności "żeby schudnąć trzeba jeść" dlatego zastanawiam się czy wszystko z moją dietą w porządku.
Witam!
Zaloguj się aby dodać post.