powrót
Zaloguj się aby dodać post.
-
- Problemy techniczne (85)
zmiana fazy w diecie dukana
Odpowiedzi (6)
Dzień dobry,
fazy diety Dukana zmieniają się autmatycznie. Użytkownik nie ma wpływu na aktualną faze lub jej zmianę. Fazy w diecie Dukana zmieniają się z zależności od stopnia zaawansowania użytkownika i długości planu żywieniowego, który obecnie przestrzega.
W razie dodatkowych wątpliwoś cie zachęcam do kontaktu.
Pozdrawiam serdecznie:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
fazy diety Dukana zmieniają się autmatycznie. Użytkownik nie ma wpływu na aktualną faze lub jej zmianę. Fazy w diecie Dukana zmieniają się z zależności od stopnia zaawansowania użytkownika i długości planu żywieniowego, który obecnie przestrzega.
W razie dodatkowych wątpliwoś cie zachęcam do kontaktu.
Pozdrawiam serdecznie:
Anna Kowalczyk
Dietetyk DietMap
Nie odpowiedziala Pani na pytanie. Czyli nie da sie wrocic do fazy 1, teraz jestem na 4 i nie potrzebuje tych przepisow zbilansowanych. Takze program moge wyrzucic i do niego nie wracac. Po drugie ma dużo bledow tj. nie wyswietlaja sie cale przepisy lub sa wstawione inne. W takim wypadku prosze o zwrot kosztow bo z programu korzystalam tydzien, a wykupilam na miesiac. Boze dobrze, ze mnie nie pokusilo na dluzszy okres. . . Istnieje mozliwosc zrestartowania mojego konta i rozpoczecia od fazy 2 dukana??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzień dobry,
zdefiniowaliśmy i wyluczyliśmy już w programu odpisywany przez Panią problem. W związku z tym postanowiliśmy przedłużyć Pani abonament o dodatkowy miesiąc.
Zrestartowaliśmy Pani konto raz jeszcze. Po trzech dniach będzie mogła Pani przejść do następnej fazy diety, dlatego też prosimy o zaniechanie samodzielnego ustawiania kolejnych faz diety.
Pozdrawiamy serdecznie:
Zespół DietMap
Zaloguj się aby dodać post.