5 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
9 kcal / 1 porcję (55 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
-
Kaloryczność16.27 kcal0.81%
-
Białko1.20 g2.4%
-
Węglowod.3.64 g1.35%
-
Tłuszcze0.25 g0.36%
-
Błonnik1.33 g5.32%
-
GDA0.81 %
Składniki
- Pomidor - 50g
- Szczypiorek siekany - 5g (łyżka stołowa)
Sposób przyrządzenia
KROK 1: Pomidory dokładnie umyj i pokrój na ćwiartki.
KROK 2: Szczypiorek posiekaj i posyp nim pomidora. Potrawę możesz dosolić do smaku używając soli o obniżonej zawartości sodu.
Smacznego!
Zobacz także
Kasza jaglana z burakiem, jabłkiem i pestkami dyni
więcej
10 minut + czas pieczenia i gotowania warzyw
2 osoby