Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map

5 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
19 kcal / 1 porcję (141 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    13.84 kcal
    0.69%
  • Białko
    0.92 g
    1.84%
  • Węglowod.
    3.41 g
    1.26%
  • Tłuszcze
    0.16 g
    0.23%
  • Błonnik
    1.22 g
    4.88%
  • GDA
    0.69 %
widok prosty drukuj pobierz
Składniki
  • Ogórek szklarniowy - 90g
  • Rzodkiewka - 45g (3 sztuki)
  • Szczypiorek siekany - 5g (łyżka stołowa)
  • Sól o obniżonej zawartości sodu - 0.5g (szczypta)

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Ogórka umyj, obierz i pokrój w półplasterki.

KROK 2: Rzodkiewki opłucz i pokrój w plasterki. Warzywa wymieszaj i posyp posiekanym szczypiorkiem i dopraw szczyptą soli.

Smacznego!