Proszę czekać,
trwa ładowanie danych.

Diet map

(28)
10.05.2017
dodaj własny przepis
10 minut
2 osoby
łatwy
Wartości odżywcze
261 kcal / 1 porcję (398 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
  • Kaloryczność
    65.64 kcal
    3.28%
  • Białko
    0.91 g
    1.82%
  • Węglowod.
    13.46 g
    4.99%
  • Tłuszcze
    1.57 g
    2.24%
  • Błonnik
    1.57 g
    6.28%
  • GDA
    3.28 %
widok prosty drukuj pobierz
Składniki
  • Jarmuż - 25g (5 liści)
  • Szpinak świeży - 50g
  • Mango - 280g (sztuka)
  • Awokado - 70g
  • Ananas świeży - 100g
  • Banan - 120g
  • Sok pomarańczowy - 100g
  • Woda mineralna niegazowana - 50g (¼ szklanki)

Sposób przyrządzenia

KROK 1: Mango, banana, ananasa i awokado obierz, a następnie pokrój. Jarmuż i szpinak umyj pod bieżącą wodą.

KROK 2: Tak przygotowane składniki umieść w misie blendera. Następnie wlej świeży sok pomarańczowy oraz wodę i blenduj do momentu uzyskania gładkiej konsystencji.

KROK 3: Gotowy koktajl przelej do wysokich szklanek.

Smacznego!