5 minut
1 osoba
łatwy
Wartości odżywcze
167 kcal / 1 porcję (230 g)
na 100g potrawy % - dzienne zapotrzebowanie
-
Kaloryczność72.65 kcal3.63%
-
Białko8.02 g16.04%
-
Węglowod.5.41 g2%
-
Tłuszcze2.63 g3.76%
-
Błonnik1.26 g5.04%
-
GDA3.63 %
Składniki
- Pomidor - 130g
- Tuńczyk w oleju - 60g (2 łyżki stołowe)
- Kukurydza, konserwowa - 30g (2 łyżki stołowe)
- Cebula dymka - 10g (½ sztuki)
Sposób przyrządzenia
KROK 1: Pomidory umyj i pokrój w ósemki. Wrzuć do miski, dodaj kukurydzę i tuńczyka.
KROK 2: Dymkę pokrój i posyp nią sałatkę. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Smacznego!
Zobacz także
Pasztet fasolowo-warzywny z kaszą gryczaną i suszonymi śliwkami
więcej
60 minut + czas moczenia
8 osób